Autor: Siim Sultson • 16. mai 2024

Eluasemeturu indikaator kisub närviliseks

Võrreldes kolme kuu taguse vaikeluga, on üüriturg ja seda eriti pealinnas aina aktiivsem. Siit saad kiirelt kätte hinnatrendi. Kolm kinnisvaraeksperti näitavad, mis läheb kaubaks ja mis on edasi tulemas.
Turg muutub.

Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand, Uus Maa juhatuse liige Igor Habal ja Bonava Eesti müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja annavad suuna kätte. Tõsi ta on, see turg muudab käiku. Aga edasi?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474