Autor: Siim Sultson • 4. juuni 2024

Nemad on büroopindade turu võitjad, nemad kaotajad

Büroopindade turul on kitsas käes - see ajab üle ääre. Alanud on olelusvõitlus, taustaks paisuv vakants ja “hiirejuust”. Kuus eksperti näitavad, mis ootab ees käesoleval ja järmisel aastal.
Büroopindade turg - pealt kullakarvaline, seest siiru-viiruline.
Foto: Andras Kralla

LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juht Rait Riim, Summus Capitali Investeeringute juht Hannes Pihl, US Real Estate juhatuse esimees Gert Jostov, Nuve Partners juhtivpartner Raiko Uri, Colliers International Advisors OÜ konsultant Ingemar Paan ja 1 Partner Kommertskinnisvara tegevjuht Kirill Vigul vastates küsimustele, avavad büroopindade pespektiivi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474