Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. juuni 2024

Korteriturul on ostjate huvi siiski alles

Maikuine suvepalavus andis hoobi Tallinna korterituru tehinguaktiivsusele ning ostu-müügitehingute arv langes aprilliga võrreldes pea kümnendiku võrra.
1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter
Foto: Andras Kralla

Keskmine ruutmeetri hind püsib kindlalt üle 3000 euro. “Kinnisvaraturg häälestas end tänavu traditsiooniliselt rahulikumale suvelainele juba maikuus. Samas, kuna aprillis tehti märtsiga võrreldes 17,2% rohkem tehinguid, siis ei tasu maikuu tagasihoidlikku tehinguaktiivsust ka liigselt üle tähtsustada,” ütles 1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahter ning kinnitas, et ostjate poolel ei ole huvi tegelikult kuhugi kadunud, aga soojad suveilmad viisid mõtted mujale.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474