Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. juuni 2024

Summus Capitali võlakirjade pakkumine läks edukalt

Kinnisvarainvesteerimisettevõte Summus Capital OÜ kaasas võlakirjade emissiooniga 15 miljonit eurot 9,5% fikseeritud kupongimäära ja 3aastase tähtajaga.
Summus Capitali juhatuse liige Aavo Koppel
Foto: Summus Capital

Nõudlus võlakirjade järele ulatus ligi 20 miljoni euroni, võlakirjade pakkumises osales üle 100 investori ning 15 miljoni euro suurune pakkumine märgiti 1,3kordselt üle. Läti investorid andsid 75% kogunõudlusest, Eesti investorid 11%.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474