Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. juuni 2024

Tallinna uusarenduste korterite müük kasvab 1,5-kordseks

Tallinna uusarenduste müügitempo on juba paar aastat olnud üsna tagasihoidlik, kuid viimase mõne kuu jooksul on toimunud tuntav elavnemine, märgib 1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter aprilli ja mai trende kommenteerides.
Foto: Andras Kralla

1Partneri juhi sõnul müüdi tipphetkel ehk 2021. aastal Tallinna uusarendustes 4200 korterit ning normaalne müügimaht võiks olla vahemikus 2000-2200 uut korterit aastas. “Selle normaalse tasemeni jõudmine võtab siiski veel aega. Esimese viie kuu pealt võiks prognoosida käesoleva aasta müügiks ligikaudu 1300-1500 korterit, mida on eelmise aasta 950 võrreldes ca poolteist korda rohkem,” kommenteeris Martin Vahter.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474