Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. juuni 2024

Coop avas Häädemeestel piirkonna suurima kaupluse

Kilingi-Nõmme Majandusühistu avas täna Häädemeeste alevikus endise kaupluse asukohal täiesti uue ja kaasaegse Coopi kaupluse, kus on varasemaga võrreldes ligi kaks korda suurem sortiment.
500-ruudune hoone kerkis 4 kuuga (Foto: Coop Kilingi-Nõmme).

„Kuna vana kauplusehoone oli täielikult amortiseerunud, siis ei olnud mõtet seda renoveerida ning otsustasime ehitada nullist täiesti uue hoone, mis pakuks kaasaegseid ostu- ja töötingimusi,“ ütles Kilingi-Nõmme Majandusühistu juht Mari-Liis Lembit. „Piirkonna elanike jaoks oli kaupluse sulgemine ehituse ajaks suur probleem, mistõttu pakuti meile võimalust hoida kauplus vahepealsel ajal avatuna kohaliku kooli võimlas. Minu jaoks on see taas hea näide sellest, kui oluline on väikese piirkonna jaoks kohaliku kaupluse olemasolu.“

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474