Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. juuni 2024

Soojad ilmad pühkisid lõunasse kolimise muinasjutud

Meie turuosalised puhuvad ilma igasuguste süümepiinadeta ajakirjanduse vahendusel inimestele puru silma ja niimoodi juba aastaid, nendib Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman.
Foto: Andres Haabu

Hispaaniasse, Itaaliasse või näiteks Portugali kinnisvara ostmise ja sinna kolimise jutud lõppesid kohe, kui Eestis ilmad soojaks läksid. Tegemist oli järjekordse sektoripoolse katsega vahvat muinaslugu rahvale maha müüa.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474