Autor: Pille Ivask • 2. juuli 2024

Linn sai mõne euroga renditud kesklinna korteri Vene saatkonnalt tagasi

Vene saatkond andis Tallinna linnale üle kesklinnas asuva korteri, mille eest maksis renti vaid 4 eurot kuus.
Vene saatkond Tallinnas.
Foto: Raul Mee

Korteri rendisaaga on kestnud sealjuures üsna pikalt, sest linn püüdis enda sõnutsi küll aastaid renti tõsta, aga saatkond ei teinud neist ettepanekutest kuulmagi. “Nüüd saame öelda, et teemal on lõplikult joon all,” ütles Kesklinna vanem Sander Andla, seisab linna koduleheküljel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474