Autor: Anu Lill • 9. juuli 2024

“Investor joomas” soovitab kinnisvara osta: praegu on väga hea aeg ja aina paremaks läheb

Kinnisvarainvestor Marti Tellas, keda tuntakse humoorika alternatiivürituse “Investor joomas” asutajana, rääkis nädalavahetusel toimunud investeerimisfestivalil, et kinnisvaraga tegelemine on talle ka trenni eest.
Kinnisvarainvestor Marti Tellas
Foto: Simo Sepp

“Selleks, et kinnisvara osta, siis alguses on vaja raha. Ma ostan investeerimiskortereid, need on kleepuvad, väga mõnus on kipsplaate kitsas trepikojas üles tassida,” rääkis ta. “Väga mõnus tunne, kui olen selle ära teinud. Nagu oleksin midagi suurt saavutanud.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474