Autor: Andree Raid, Raid & Ko kinnisvara- ja õigusbüroo juhatuse liige • 21. detsember 2021

Andree Raid: pealinna kinnisvara on koduostjale liiga kallis ja see mõjutab ka üüriinvestorit

Kinnisvara- ja õigusbüroo Raid & Ko tegevjuht Andree Raid
Foto: Erakogu
Koduostjate rahakott hakkab Tallinna kinnisvarale üha raskemini peale ning see ei lase üüritootlustel koroonaeelsele tasemele tagasi tõusta, kirjutab kinnisvara- ja õigusbüroo Raid & Ko tegevjuht Andree Raid Äripäevas.

Tallinna korterite aastane hinnatõus 15–25% on olnud liiga kiire. Tõusu surub tagant koduostjatest ja üüriinvestoritest tõukuv suur nõudlus. Seejuures on korterite ostutehingute arvus oluliselt kasvanud just raha parkivate investorite osakaal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474