Autor: Lauri Leet • 23. juuli 2021

Kinnisvarakuulutuse edukus sõltub avapildist

Saates "Uus Maa kinnisvarasaade" rääkisime sedapuhku, kuidas edukalt müüa kinnisvara.
Autor: Andres Haabu

Kinnisvarakuulutuse avapilti tuleb valida eriti hoolikalt ning soovitavalt tuleb eelistada pilti majast seest, selgitavad Uus Maa kinnisvarasaates Uus Maa Kadrioru büroo juht Margit Sild ning portaali kinnisvara24.ee tegevjuht Katrin Aron.

Inimesed on kinnisvarakuulutusi sirvides muutunud pealiskaudsemaks, sisestades portaali vajalikud filtrid ning lugedes seejärel vaid hüüdlauset ja vaadates esipilti. Seetõttu tuleb ka jälgida, mida avapildiks valida.

Saates, mille teemaks on kinnisvarakuulutused ja kinnisvara turundamine laiemalt, räägime veel sellest, kui palju pilte on kinnisvarakuulutusse mõistlik lisada, millised pildid töötavad ja millised mitte. Saates toome esile, millised on kinnisvarakuulutustes levinuimad vead ja kuidas need tavaliselt tekivad, kirjeldame kuulutusi, mida tavaliselt hakatakse sotsiaalmeedias jagama ja mis saavad palju vaatamisi.

Samuti räägime, mis eristab maakleri koostatud kuulutust eraisiku koostatust ning toome välja, mida kummalgi juhul silmas pidada.

Saadet juhib Lauri Leet.

Kuula saadet siit:

Saade valmib koostöös kinnisvarabürooga Uus Maa.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474