2. oktoober 2006
Jaga lugu:

Arco Balti Kinnisvarafond ostis Linda kinnistu Jõhvis, hind saladus

Arco Balti Kinnisvarafond AS tegi esimese suurema investeeringu Ida-Virumaale, ostes Linda laohoone kinnisvara kinnistu Jõhvis.

Arco Balti Kinnisvarafondi juhataja Kristjan Kivipalu sõnul on see väikesele fondile hea projekt piirkonnas, mille reaalset potentsiaali on hakatud alles avastama. " Kui suurema fondi puhul on tehingute piiriks olnud 5-6 miljonit, siis väiksema fondi tehingusummad jäävad sellest allapoole. Täpsemat summat ma ei saa avalikustada, sest siis rikuksin müüjaga kokkulepet," täpsustab Kivistik.

Jõhvis Linda 15d asuva kinnistu pindala on 13400 ruutmeetrit ning sellele on rajatud Jõhvis populaarne kauplus-laohoonete kompleks, mille rentnikud on teiste hulgas Würth, Onninen ja Saku Läte. Kinnistul on arendamispotentsiaali täiendavalt 4400 ruutmeetri ulatuses. Kivipalu kinnitas, et olemasolevate rentnike õigused loomulikult säilivad ning kaupluse-laohoone senist igapäevast tegevust omanikuvahetus ei sega.

Objekti arendaja ja senise omaniku OÜ Sundstrand juhataja Mart Lee sõnul on neil hea meel näha kasvavat ettevõtjate hulka Ida-Virumaa poole. Samuti loodab ta, et nende kleindid , rentnikud ja partnerid sellest ainult võidavad.

Arco Balti Kinnisvarafond on loodud era- ja institutsionaalsetele investoritele eesmärgiga pakkuda võimalust investeerida professionaalselt juhitud ja kogu Baltikumi haaravasse kinnisvarafondi.

OÜ Sundstrand on 2001.a. loodud, Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb mitmesuguste kinnisvaraprojektide arendusega, samuti lao-, tootmis-, kaubandus-ja büroopindade rentimisega ning kinnistute müügi ja arendusega Ida-Virumaal, valdavalt Jõhvi linnas.

Arco Vara AS on Baltimaade juhtivaid kinnisvaraettevõtteid, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, firma esindused asuvad Baltimaade 13 piirkonnas, lisaks ka Ukraina pealinnas Kiievis ning Bulgaarias, Sofias. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt