9. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Falck pidas nädalavahetusel kinni neli autovarast

Falcki turvatöötajad pidasid nädalavahetusel Tallinnas ja Maardus kinni ja andsid politseile üle neli autodesse sissemurdjat.

Laupäeval kell 00.20 teatas ühte Mustamäe kaubanduskeskust valvav Falcki turvatöötaja juhtimiskeskusele autoparklas askeldavatest kahtlastest meestest. Sündmuskohale saadetud Falcki patrullekipaažide turvatöötajad pidasid kinni kolm narkojoobe tunnustega meest, kes olid sisse murdnud kaubanduskeskuse parklas seisnud Ladasse.

Tund aega hiljem saabus Falcki juhtimiskeskusse appikutse Maardust. Sealse hotelli parklas kõndis ringi alkoholijoobe tunnustega mees, kes üritas sisse murda erinevatesse autodesse.Falcki turvatöötajad andsid neli isikut tõendavate dokumentideta korrarikkujat politseile üle.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474