9. oktoober 2006

Falck pidas nädalavahetusel kinni neli autovarast

Falcki turvatöötajad pidasid nädalavahetusel Tallinnas ja Maardus kinni ja andsid politseile üle neli autodesse sissemurdjat.

Laupäeval kell 00.20 teatas ühte Mustamäe kaubanduskeskust valvav Falcki turvatöötaja juhtimiskeskusele autoparklas askeldavatest kahtlastest meestest. Sündmuskohale saadetud Falcki patrullekipaažide turvatöötajad pidasid kinni kolm narkojoobe tunnustega meest, kes olid sisse murdnud kaubanduskeskuse parklas seisnud Ladasse.

Tund aega hiljem saabus Falcki juhtimiskeskusse appikutse Maardust. Sealse hotelli parklas kõndis ringi alkoholijoobe tunnustega mees, kes üritas sisse murda erinevatesse autodesse.Falcki turvatöötajad andsid neli isikut tõendavate dokumentideta korrarikkujat politseile üle.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474