29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara Grupi puhaskasum on 9 kuuga vähenenud 32%

Arco Vara Grupi puhaskasum on 9 kuuga vähenenud 32%.

Arco Vara kontserni 2006. aasta üheksa kuu konsolideeritud müügitulu moodustas kokku 351 miljonit krooni, mis oli 4% võrra suurem 2005. aasta sama perioodi 337 miljoni kroonini ulatunud müügitulust, teatas ettevõte. Kontserni puhaskasumiks kujunes 55 miljonit krooni, 2005. aasta üheksa kuu tulemus oli 81 miljonit krooni, mis on 32% võrra vähem kui eelmisel aastal.

2006. aasta kolmandas kvartalis ulatus müügitulu teenuste ja kaupade müügist kokku 151 miljoni kroonini, mis ületab 2005. aasta kolmanda kvartalis saavutatud 111 miljoni kroonise müügitulu.

Arco Vara kontserni varade maht suurenes 2006. aasta üheksa kuuga 1,462 miljardilt kroonilt 1,883 miljardile kroonile, kasvades 29% võrra. Suurima mahu ettevõtte varadest andsid arendus- ja ehitustegevus.

2006. aasta üheksa kuu majandustulemuste põhjal kasvasid Arco Vara kontserni kohustused 881 miljonilt kroonilt 1,303 miljardile kroonile. Omakapitali maht üheksa kuu jooksul oluliselt muutunud ei ole - 2006. aasta septembri lõpu seisuga moodustas omakapital 580 miljonit krooni, 2005. aasta lõpus 581 miljonit krooni.

Arco Vara AS 2006. aasta 9 kuu põhjalikuma vahearuandega saab tutvuda ettevõtte koduleheküljel.

Arco Vara on juhtivaid Baltikumi kinnisvaraettevõtteid, mille tegevus hõlmab nii vahendus-, arendus- kui ka investeerimisturgu. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, firma esindused asuvad Baltikumi 13 piirkonnas ning grupis töötab kokku ligi 300 inimest. Arco Vara on teostanud mitmeid mahukaid elu- ja ärikeskkondade arendusprojekte, toonud edukalt turule kaks kinnisvarafondi ning teostanud muid suuremahulisi investeeringuid Baltikumis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474