20. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomes rööviti pangaautot

Soomes Turu linnas riigipanga kohaliku kontori õues röövisid täna õhtul kolm relvastatud meest rahaveoautot.

Käsirelvadega varustatud röövlid ründasid rahaveoauto meeskonda ootamatult siis, kui nood parasjagu pangakontori õues raha autosse laadisid, vahendas postimees.ee.

Inglise ja soome keelt rääkinud röövlid sidusid rahavedajate käed ning võtsid relvaga ähvardades raha kaasa. Esialgu ei ole röövsaagi täpset suurust teada, kuid Turu politsei kriminaalkomissari Veli-Matti Soikkeli hinnangul oli tegu üsna suure summaga.

Röövleid arvatakse olevat põgenenud helesinise Toyota Corollaga, mida oli nähtud Turu sadama suunas suure kiirusega kihutamas.

Keegi röövis viga ei saanud. Soome politsei ootab pealtnägijate tunnistusi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474