20. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO eksjuhid: lahkume omal soovil

Enamus ERGO Baltimaade ettevõtete lahkuvaid juhatuste liikmeid teevad seda omal soovil ja ennetähtaegselt.

Alates 28.03.2007 viiakse ERGO Baltimaade, sh ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatustes läbi muudatused, teatas ettevõte.

Olga Reznik lahkub ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse esimehe kohalt.

ERGO Baltimaade kindlustusseltside juhatuse esimees Olga Reznik lahkub omal soovil ennetähtaegselt seltside juhatuse esimehe kohalt. Reznik töötas enam kui 16 aastat alguses BICO, BICO-Leks, siis ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse esimehena ning alates 1.07.2004 ERGO Baltimaade kindlustusseltside üldjuhatuse esimehena.

ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse liikme kohalt lahkub Georg Männik. Samal ajal lõpeb ERGO Baltimaade kindlustusseltside juhatuse liikme leping Georg Männikuga. Männik töötas enam kui 11 aastat ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse liikmena ja alates 1.07.2004 ERGO Baltimaade kindlustusseltside üldjuhatuse liikmena.

Kaido Kepp lahkub ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse liikme kohalt.

ERGO Baltimaade kindlustusseltside juhatuse liige Kaido Kepp lahkub omal soovil ennetähtaegselt seltside juhatuse liikme kohalt. Kepp töötas enam kui 11 aastat ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse liikmena ja alates 1.07.2004 ERGO Baltimaade kindlustusseltside üldjuhatuse liikmena.

ERGO Baltimaade kindlustusseltside juhatuse uueks esimeheks nimetas ERGO seltside nõukogu Kestutis Bagdonaviciuse.

Bagdonavicius töötas alates 1.07.2004 ERGO Versicherungsgruppe AG regioonijuhina ja ERGO Baltimaade seltside nõukogu esimehena. Kindlustuses töötab Bagdonavicius alates 1993. aastast, alates 2000. aastast oli ta ERGO (end. Drauda) Leedu kindlustusseltside juhatuse liige. ERGO Baltimaade kindlustusseltside nõukogu uueks esimeheks nimetatakse Thomas Hans Schirmerile.

Uuteks juhatuse liikmeks nimetatakse Sergei Vahnitski ja Marek Zacek.

Vahnitski töötas ERGO Kindlustuses juhatuse liikmena alates 1997. aastast kuni 2004. aastani. Alates 1.07.2004 töötab samas kindlustusdirektorina. Zacek töötas aastatel 1997-2000. Eesti Kindlustuses, siis Hansapangas ning alates 2006. aasta aprillist ERGO Elukindlustuses ja ERGO Varahalduses.

Alates 1.07.2007 viiakse ka ERGO Baltimaade, sh ERGO Kindlustuse ASi ja ERGO Elukindlustuse ASi juhatustes läbi muudatused.

Ivars Prieditis lahkub ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse juhatuse liikme kohalt.

ERGO Baltimaade kindlustusseltside juhatuse liige Ivars Prieditis lahkub omal soovil ennetähtaegselt seltside juhatuse liikme kohalt. Prieditis töötas enam kui 8 aastat kindlustusvaldkonnas, alates 1.07.2004 ERGO Baltimaade kindlustusseltside üldjuhatuse liikmena.

ERGO Kindlustuse ja ERGO Elukindlustuse uueks juhatuse liikmeks nimetatakse Ingrida Kirse.

Kirse töötab alates 2001. aastast ERGO Latvija Dziviba AASis, kus ta juhtis 2004. aastani personaliosakonda. Alates 2004. aastast töötas ta ERGO Läti kindlustusseltside peajuristina ning ERGO Baltimaade kindlustusseltside juhatuse esimehe assistendina.

Ajaleht Delovõje Vedomosti kirjutas, et firmale lähedalseisvad allikad teatasid, et omanikud heidavad Ergole ette kehva tööd, mille tõttu kaotab firma positsioone turul. Samuti käib firmas sisemine võimuvõitlus, mille tulemusena on saanud Ergo tütarfirmade etteotsa kõikides Balti riikides leedukas Kestutis Bagdonavicius.

Samas kinnitavad teised allikad, et ERGO sakslastest omanikud ei plaaninud juhtkonna vallandamist, neile on hoopis üllatuseks, et lahkuda otsustasid Olga Reznik ja Kaido Kepp.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474