3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kesklinnas on sagenenud korterivargused

Tallinna kesklinnas on viimastel kuudel mõnevõrra sagenenud vargused korteritest. Ka on varasemast enam juhtumeid, kus varas on korterisse sisenenud lukustamata uksest.

Kesklinna politseiosakonna kriminaaltalituse komissari Juhan Ojasoo sõnul on aasta esimesel kolmel kuul kesklinnas toimunud 71 korterivargust, neist 26 selle tõttu, et korteriomanikud on jätnud ukse lukustamata.

«Märgata on sellist trendi, et üha sagedamini pääsevad vargad korterisse lahtisest uksest ,» nentis Ojasoo.

Ta lisas aga, et vähemalt eelmise aasta statistikat tänavusega kõrvutades ei saa siiski rääkida korterivarguste hüppelisest sagenemisest.

Samas tunnistas Ojasoo, et kuna ilmade soojenedes sagenevad ka vargused läbi lahti jäetud akende, võib korterivarguste arv aasta jooksul siiski mõnevõrra kerkida. Eelmisel aastal toimus kesklinnas 210 korterivargust.

Markantseima näitena lukustamata ukse tõttu toimunud varguse kohta meenus Ojasoole juhtum eelmisest aastast. Nimelt luges üks proua köögis istudes ajalehest artiklit just selle kohta, et vargad kasutavad ära lukustamata uksi.

«Siis tuli talle aga korraga meelde, et ka tema jättis ennist ukse lukust lahti. Minnes ust kinni panema, oli proua esikusse jäetud käekott juba kadunud,» rääkis Ojasoo.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474