11. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas tegutseb meistermuukijatest vargajõuk

Politsei hinnangul võivad Tallinna kesklinnas tegutseda korterivargad, kes avavad endast märke jätmata ka kõige keerulisemaid lukke.

Ühe kesklinnas elava kodaniku korterisse on viimase kolme nädala jooksul kahel korral sisse murtud, ilma et sellest oleks kahele korterit kaitsvale ASSA turvalukule mingeid muukimise jälgi jäänud, kirjutas postimees.ee.

Põhja politseiprefektuuri varavastaste kuritegude talituse komissari Toomas Jervsoni sõnul on aasta algusest Tallinnas olnud vähemalt viis juhtumit, kus korterisse tunginud vargad pole ukselukkudele muukides pea mingeid nähtavaid jälgi jätnud.

Seejuures võib selliste juhtumite arv olla suuremgi, sest nähtavate muukimisjälgede puudumisel arvatakse tihti, et korteriomanik ise on kodunt lahkudes või õhtul magama minnes ukse lukust lahti jätnud.

Selliste juhtumite puhul võivad eriti raskesse olukorda sattuda inimesed, kes on oma vara kindlustanud. Eesti Lukkusseppade Liidu presidendi Aivar Piirisilla sõnul tuleb ilma muukimistunnusteta lukk laboris lahti võtta ning muukimisjälgi mikroskoobiga otsida.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474