22. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuue aasta eest tivolis viga saanud tüdruk pole kindlustusest valuraha saanud

Tivoli Tuuri autodroomil kuue aasta eest kuklasse valusa hoobi saanud Katrin peab pärast õnnetust võitlema lõputute peavalude, mäluhäirete ja krampidega, lisaks veel ka pidev tablettide söömine. Kindlustus aga valuraha ei maksnud, sest leidis, et nõue pole põhjendatud.

2003. aastal ütles Viikna sama teemat kommenteerides ajalehele, et Rootsi kindlustusfirma ei leidnud, et kahjunõue oleks põhjendatud, samuti lausus ta toona, et Viljandi-juhtumi puhul on kõige hullem see, et perekond ei osanud formuleerida, mida nad konkreetselt tahavad, kirjutas SL Õhtuleht.

Siiani, kuus aastat pärast õnnetust, ei ole Viljandi perele kindlustusfirmast ühtegi vastust tulnud ja nad on asjale käega löönud, sest advokaadi kinnitusel polnud asja mõtet kohtusse kaevata, sest kaebajate rahakott poleks sellele vastu pidanud.

Katrini ema, kel veel kolm last, häirib kõige rohkem see, et tuuri korraldaja Lauri Viikna ei ole kuue aasta jooksul huvi tundnud, kuidas tütre tervis on.

Õnnetus juhtus 2001. aasta 1. juulil, kui keegi autodroomil tol hetkel 11aastase Katrini autole sellise pauguga sisse sõitis, et väikese tüdruku pea käis kõigepealt hooga ette ja siis taha vastu raudtoru, kust auto voolu saab.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474