7. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO lasi ärisaladusi reetnud töötajad lahti

ERGO Kindlustus lasi lahti kuus müügitöötajat, kes tegutsesid koos ettevõtte koostööpartneri kindlustusmaakler CHB-ga ERGO huvide vastu.

Ühtlasi lõpetas ERGO Kindlustus alates 1. juunist 2007 kindlustusmaakleriga CHB koostöö viimase ebaeetilise äritegevuse tõttu Eestis. Sellest tulenevalt ei ole CHB-l enam volitust pakkuda ERGO Kindlustuse elu- ja kahjukindlustuse tooteid, teatas ettevõte.

„Me ei pea võimalikuks koostööd ettevõttega, kelle äritegevus ei ole kooskõlas ärieetikaga. ERGO peab oluliseks usaldust ja ausust oma tegevustes ja nõuab seda kõigilt oma töötajatelt ja koostööpartneritelt, ” lausus ERGO Kindlustuse juhatuse liige Marek Zacek.

ERGO Kindlustusele teadaolevalt kasutas CHB koostöölepingu kehtivuse ajal lubamatult ERGO ärisaladust ja tegi ERGO huvide vastast koostööd ERGO müügitöötajatega. Käesolevaks hetkeks on ERGO Kindlustus lõpetanud töösuhte kuue müügitöötajaga. Samuti pöördub ERGO Kindlustus politsei poole kriminaalasja algatamiseks nende isikute vastu, kes ettevõttele teadaolevatel juhtumitel kasutasid ebaseaduslikult ärisaladust.

„Koostöö lõpetamine CHB ja ERGO vahel ei kahjusta ERGO klientide huve, sest kõik sõlmitud lepingud jäävad kehtima,” kinnitas juhatuse liige Marek Zacek. ERGO Kindlustus teavitab oma koostöölõpetamise otsusest kõiki kliente, kellega on sõlmitud ERGO kindlustuslepingud CHBi vahendusel.

CHB Kindlustusmaakleri ja ERGO Kindlustuse vahel sõlmiti koostööleping veebruaris 2007. Leping nägi ette vastastikuse koostöö klientidele kindlustusteenuste pakkumisel. Lepingus sätestati muuhulgas vastastikune kohustus lähtuda omavahelises suhtlemises kindlustustegevuse headest tavadest ja praktikast. Poolte vahel oli eraldi sõlmitud ka konfidentsiaalsuse pidamise leping.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474