12. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT Ehitus rajab Kadaka teele 8-korruselise korterelamu

YIT Ehituse Mustamäele aadressile Kadaka tee 137 rajatav 95 korteriga elamu valmib 2008. aasta juulis. Täna algas korterite müük, hinnad algavad 1 450 000 kroonist.

„Uus korterelamu rajatakse Mustamäele Kadaka Selveri lähedusse,” sõnas AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk. „Kadaka tee 137 kortermaja ehitatakse väga hea infrastruktuuriga piirkonda, kus on mugav ühistranspordi ühendus kõikide teiste linnaosadega. Läheduses asuvad koolid, lasteaiad, kaubanduskeskused, polikliinik ja loomaaed. Piirkond pakub ka palju erinevaid sportimisvõimalusi – lähedal asuvad kaks suurt spordiklubi ning Saku Suurhall ja Premia Jäähall.”

„Rajatavas korterelamus on lai valik erinevate planeeringutega kortereid,“ lausus AS-i YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuht Tõnu Toompark. „Kadaka tee 137 hoones on 95 ühe- kuni neljatoalist korterit suuruses 44,0-105,1m². Kõikide korterite juurde kuulub suur rõdu (12,5-25,6m²) ja panipaik (1,9-6,0m²). Hoone all asuvas garaažis ning väliparklas on kokku 93 parkimiskohta. Korterite hinnad algavad 1 450 000 kroonist.“

AS-i YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuhi Tõnu Toomparki sõnul sobib korterelamu oma asukoha ja korterite suuruste poolest eelkõige just noortele ja aktiivsetele inimestele. „Hoones on kõige rohkem noorele perele sobilikus suuruses 2-toalisi kortereid (56), mille ruutmeetrid jäävad vahemikku 45,4-61,8m².

AS YIT Ehitus (www.yit.ee) on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis on asutatud 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 22 300 inimese. YIT kontserni 2006. aasta käive oli 51,4 miljardit krooni, millest käive Balti riikides oli 3,1 miljardit krooni.

Lisainformatsioon:

Priit Sauk, AS YIT Ehitus juhatuse esimees

Tel: + 372 665 2100, e-post: [email protected]

Tõnu Toompark, AS YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuht

Tel: + 372 665 2146, GSM: + 372 52 59 703, e-post: [email protected]

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474