16. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara Rakveres odavamaks ei lähe

Samal ajal kui Tallinna kinnisvaraturg näitab selgeid jahtumise märke, kinnitatakse Rakvere kinnisvarabüroodest, et Lääne-Virumaal käib kinnisvaraga kauplemine samasuguse hooga edasi nagu varem.

Kuigi Virumaa Investi maakleri Olev Rohumäe sõnul on turg äraootaval seisukohal ja kliendid hinnatundlikumad, ei saa ta kurta nende puuduse üle, kirjutas Virumaa Teataja.

Ka maakler Heli Läte Vestman Grupist ja kinnisvarabüroo Uus Maa Rakvere kontori tegevjuht Eve Soppe arvavad, et mingit krahhi pole Lääne-Virumaal oodata. “Tehinguid on sama palju kui varemgi,” ütles Läte.

“Kliendid loodavad, et kinnisvara hind langeb nii palju, et vara tuleb ise kätte, kuid nii see siiski pole. Rakveres ei saa rääkida kinnisvara ülehindamisest,” vähendas Rohumäe nende lootusi, kes ootavad, et kinnisvara hind langeks Rakveres ja selle lähiümbruses tuntavalt ning soovitud kinnisvara saaks kätte märkimisväärselt odavamalt.

Praegu müüakse aktiivselt vanemaid kortereid ning elamud ja eramud ostetakse pigem halvemas seisukorras kui paremas ja tehakse ise oma käe järgi korda,” kirjeldas Olev Rohumäe Virumaa Investist olukorda Rakvere kinnisvaraturul.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474