7. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luik ostab Kaspia mere ääres maad kokku

Ettevõtja Hans H. Luik investeeris juulis kopsaka summa GILD investeerimispanga kaudu Aserbaidžaani.

Tegu on Bakuu jõukatele rajatava elamurajooni maa ostuga Kaspia mere kaldal, kirjutas Delfi.ee.

Krundi kõrval asub valitsustegelaste eliidi suvituspiirkond. Küsimusele, kas süda on kauge investeeringu pärast rahulik, vastas Luik, et muretseb põhiliselt siis, kui on oht tõus maha magada.

“Minu kinnisvarainvesteeringud on siiamaani ebaharilikult konservatiivsed, nagu kinnistud Tallinna ja Tartu vanalinnas ning Kadriorus, või mujal maades nö A-1 tsoonides. Valin sedavõrd uhked paigad, et ka kriisi ajal sealsed majahinnad ei kukuks, sest omanikel pole lihtsalt vajadust müüa. Sestap otsin teise käega võimalusi tõusus osaleda. Patt on lasta rahal pangaarvel inflatsiooni käes sulada. Allah andis Aserbaidzhaanile nafta, see omakorda tõi majanduse kasvu 14% aastas… Rõõm on seda edu jagada.”

Hans H. Luige paigutus Kaspia mere äärde jäi 50 miljoni krooni piiridesse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474