27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere paneb kolm kinnistut enampakkumisele

Rakvere linnavalitsus otsustas võõrandada Lennuvälja linnaosas asuvad kinnistud Nortsu tee 7, 12 ja 14 avalikul kirjalikul enampakkumisel 24. septembril.

Hoonestamata Nortsu tee 7 pindala on 12939 m², alghind 1 293 900.- krooni. Nortsu tee 12 asub osa kasutamiskõlbmatust garaažist. Kinnistu pindala on 4553 m², alghind 455 300.- krooni. Hoonestamata Nortsu tee 14 pindala on 4014 m², kinnistu alghind 401 400.- krooni. Kõigi nende maatükkide sihtotstarbed on Maa-ameti andmetel tootmismaa ja riigikaitsemaa.

Alghindade määramisel võeti arvesse varasematel sama piirkonna kinnistute enampakkumistel kujunenud hindu. Sellest tulenevalt otsustati ühe ruutmeetri alghinnaks võtta 100 krooni.

Enampakkumise tingimuste järgi on kinnistu ostja õigustatud ja kohustatud kinnistule püstitama hoone, saama sellele ehitusloa hiljemalt 18 kuu jooksul alates ostu-müügi lepingu sõlmimisest ning kasutusloa 18 kuu jooksul alates ehitusloa saamisest. Edasimüügi korral jäävad need tingimused kehtima ka uuele ostjale.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474