7. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äsja renoveeritud spordihoone vajas remonti

Ehitusfirma Rand ja Tuulberg hakkab lõpetama Tartu ülikooli spordihoone renoveerimise käigus ilmnenud nõrkade katusekonstruktsioonide tugevdamist.

Tartu ülikooli planeerimistalituse juhataja Heiki Pageli sõnul selgus juuni keskpaigas valminud spordihalli ehitamise käigus, et vana ja renoveeritava hoone ühendamisel tekivad konstruktsiooniprobleemid, mis võinuks lõppeda kahe hoone liitmiskohas katusevaringuga, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Katustele tekkisid uue hoone ehitamise käigus lisakommunikatsioonid ja vana osa laekonstruktsioonid polnud seda enam võimelised kandma,” selgitas Pagel. Tema sõnul polnud kandevõimeprobleemide tekkimises süüdi spordihoone uue hoone projekteerija ega ka ehitaja. “Ehitamise eel ei saanud spordihoone katust ju lahti võtta ja tekkinud probleemid ilmnesid alles selle suure renoveerimistöö käigus,” lisas Pagel.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474