4. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Falckist sai G4S

Eesti turvaturu liider Falck Eesti esitleb täna, 4. oktoobril Tallinnas uut kaubamärki G4S, mida kasutavad kontserni ettevõtted enam kui sajas riigis.

Eesti üks suuremaid tööandjaid, ligi 4000 töötajaga Falcki kontsern muutis ärinime ja võtab järk-järgult kasutusele kontserni suuromaniku globaalse kaubamärgi G4S, teatas ettevõte.

G4S Eesti kontserni ettevõtete uued ärinimed on: AS G4S Eesti, AS G4S Lõuna-Eesti, AS G4S Lääne-Eesti, AS G4S Ida-Eesti, AS G4S Sularahakeskus ja AS G4S Koolitus.

G4S Eesti turundusdirektori Silver Lume sõnul otsustati valida sujuv kaubamärgivahetus, et anda klientidele ja avalikkusele aega uue brändiga harjumiseks. “Seepärast näeb avalikkus nii kontserni autodel kui ka töötajate vormirõivastel lähema aasta jooksul ka veel Falcki kaubamärki, kuid selle osakaal väheneb iga kuuga,” ütles Lume.

Juba veebruaris 2007. andis Falck avaliku sektori teenuste osutamise Tallinnas üle ASile Ühisteenused. Brändivahetuse jätkudes võtab kontsern Ühisteenuste kaubamärgi kasutusele ka teistes regioonides.

Samal põhjusel vahetab kaubamärki ka Falck kiirabi, mis saab uue nime kuulsa eesti soost arsti Philipp Karelli järgi. AS Karell Kiirabi jätkab Tallinnas teenuse osutamist kolme brigaadiga.

G4S Eesti ainuomaniku ASi G4S Baltics aktsiatest 65 protsenti kuulub Group 4 Securicorile ja 35 protsenti Urmas Sõõrumaa investeerimisfirmale US Invest.

Turvakontsern Group 4 Securicor tekkis 2004. aastal Group 4 Falcki ühinemisel Securicoriga. G4S on kasvanud töötajate arvult maailma suurimaks turvalahenduste pakkujaks, andes tööd enam kui poolele miljonile inimesele – sama palju inimesi elab Tallinnas ja Tartus kokku.

G4Si aktsia on noteeritud Londoni ja Kopenhaageni väärtpaberibörsil. G4Si 2006. aasta kogukäive oli 108 miljardit Eesti krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474