18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mikser: riigikogu pooldab ilmselt välismissioonide jätkamist

Riigikogu väliskomisjoni esimees Sven Mikser ütles, et riigikogu enamus pooldab ilmselt välismissioonide jätkamist nii Iraagis kui Afganistanis, kirjutas ETV24.

Mikser ütles saates Terevisoon, et Iraagi missiooni teemal tulevad riigikogus kindlasti märksa pingelisemad arutelud kui Afganistani osas. "Tundub, et Afganistani teemal on valitsemas suurem poliitiline konsensus," märkis ta.

Valitsus arutab täna kõigi missioonide pikendamist järgmise aastani ning pooldab tõenäoliselt kriisipiirkondades jätkamist. Peale valitsuse heakskiitu peab missioonide jätkamist toetama ka riigikogu.

Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas, kuhu kuulub ka Mikser, on välismissioonide jätkamise küsimuses olnud eriarvamusi. "Enne kui valitsus on tulnud oma otsusega riigikogu ette, ei julge ma kinnitada, et kõik 60 valitsuskoalitsiooni saadikut vajutavad rohelist nuppu aga ma usun, et enamus seda kahtlemata teeb," ütles Mikser seda kommenteerides.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474