18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta arstiks valiti doktor Sven Lindström

Internetiportaali arst.ee ja ajalehe Terviseleht lugejad valisid aasta arstiks ravikeskuse SL Meedik doktori Sven Lindströmi.

Dr Lindström on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna aastal 1977, kirjutas Meditsiiniuudised. Hetkel töötab dr Lindström ravikeskuses SL Meedik. Aastatel 1977 kuni 1996 töötas ta Tallinna keskhaigla sisehaiguste osakonnas arstina ja verekirurgia osakonna juhatajana. 1988. aastal kaitses dr Lindström meditsiiniteaduste doktori kraadi.

Ettevõtmise eesmärk on tunnustada avalikkuse poolt arste ja arstiks olemist. Aasta arsti tiitel on eriline, kuna kandidaate said tänavu esitada kõik soovijad, nii arst.ee kaudu, kui ka ajalehe Terviseleht ankeeti täites.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474