29. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majanduslangus võib Pärnu kesklinna ehitusplaane kärpida

Järgmise aasta jõuludeks kolib Pärnu linnasüda Port Arturite ja kontserdimaja vahele, ehitustegevus jätkub sealkandis järgnevatelgi aastatel, kuid ilmselt võib majanduslangus varasemates plaanides korrektiive teha.

Kui selle aasta jõulude eel valmis Port Artur 2 kõrval Ringi tänava pikendus, siis aasta pärast peaksid praegu ehitatav Pärnu Keskus ja parkimismaja valmis olema. Ilmselt on alustatud Port Artur 2 laienduse ning kontserdimaja ja parkimismaja vahele kerkiva äri- ja eluhoonega, ehitusjärge ootavad parkimismaja ja Ringi tänava vahele jääv hoone ning Hansapordist järgmise majana kerkiv Pärnu uus muuseumihoone, kirjutas Pärnu Postimees.

Pärnu uues linnasüdames on arendamisel veel kolm suuremat piirkonda: Pikk 12 kinnistule kavandatav Elmar Lepa 84 meetri kõrgune kaksiktorn koos Aia tänava pikenduse äärde jääva tulevase bussijaama ja elamutega; REVi territooriumile planeeritav Port Artur Grupi 79 000ruutmeetrine vabaaja- ja kaubanduskeskus ning Pärnu kesklinna kai asemele ehitatavad laevakujulised majad koos kalaturuga.

Nende ehitustähtaegu pole veel paika pandud ja ilmselt võib majanduslangus varasemates plaanides korrektiive teha.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474