• 30.10.08, 15:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Töötukassa: valitsuse soov on normaalne

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles, et kui valitsus tahab seoses uue töölepinguseadusega maksemäära teemat töötukassa nõukogus uuesti arutada, on tegemist täiesti normaalse protsessiga.
“Peamiseks põhjuseks on asjaolu, et uue seadusega suurenevad töötukassa väljamaksed kindlustatutele. Kas nõukogu teeb ettepaneku uue maksemäära osas või ei, on ainult nõukogu pädevuses. Usun, et nõukogu teeb oma otsuse valitsuse poolt palutud tähtajaks,” andis Paavel seisukohatu vastuse.
Valitsus ootab novembri keskpaigaks Eesti Töötukassalt uut ettepanekut tuleva aasta töötuskindlustusmakse määrade kohta ning töötukassa võiks arvestada töötuskindlustuse seaduse muudatusega, mis tõstaks kulu töötukassa eelarves. Nõukogu tegi ettepaneku kehtestada 2009. aastal töötuskindlustusmakse määrad kindlustatule 0,6% ja tööandjale 0,3%.
Peaminister Andrus Ansip ütles Stenbocki majas toimunud pressikonverentsil, et määrad peaksid 0,5% tööandjatele ja 1% töövõtjatele. Sama suured olid määrad ka aastatel 2002-2005.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele