8. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narvas tehakse helkurita jalakäijale trahvi

Narva politsei andis teada, et ei piirdu helkurita jalakäijate puhul enam selgitavate vestlustega, vaid hakkab selliseid inimesi trahvima, vahendas Põhjarannik.

"Ma ei saa siiamaani aru, miks hakkavad inimesed oma turvalisusele mõtlema alles siis, kui keegi nende lähedastest õnnetusse satub," Narva politseiosakonna vanemkomissar Reeno Kullamäe, "ei ole vaja arutult mõelda, et kõik halb juhtub kusagil kaugel ja kellegi teisega."

Kullamäe avalduse kohaselt ei piirdu politsei eilsest alates hoiatustega, et inimesed peavad pimedal ajal helkurit kandma.

"Pimedal ajal helkurita liikumise eest ootab jalakäijat kuni 600 krooni suurune trahv," teatas Kullamäe, "kui aga jalakäija on alkoholijoobes ning tal puudub ka helkur, lubab seadus teda karistada kuni 6000 krooni suuruse trahviga. Palun kandke enda ja oma lähedaste eest hoolt ning soetage lõppude lõpuks helkur! Parem on kulutada 15-20 krooni kui maksta eluga."

Tänavu on Narva politseiosakonna tööpiirkonnas teedel hukkunud kuus jalakäijat, neist neli hukkus päeva pimedal ajal ning neil polnud helkurit.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474