11. detsember 2008
Jaga lugu:

Odavad väljamüügid ei päästa kinnisvara

Venekeelse majandusportaali dv.ee küsitlusele, kas kinnisvaraturu päästavad odavad elamispindade väljamüügid, vastasid spetsialistid, et asi ei ole ainult hindades. Oma osa mängib ka eluasemelaenu saamine.

Ober-Haus Kinnisvara spetsialist Svetlana Petkina on veendunud, et vaatamata küllaltki aktiivsele hinnalangusele ei toimu kinnisvaraturul midagi, kuna inimestel ei ole raha isegi allahinnatud korteri ostuks. "Kardan, et kinnisvara müük elavneb alles pärast seda, kui pangad hakkavad uuesti laene väljastama," arvab Petkina.

Arco Vara juhatuse esimees Lembit Tampere teatas, et möödunud kuul alanud hinnaralli elavdas kinnisvaraturgu, kuid ta ei osanud ennustada olukorra edasist arengut. "Hinnad kukkusid kogu aasta vältel, mitte ainult möödunud kuul ning minu arvates neil enam ei ole langemisruumi. Nüüd seisab kõik mitte hindade, vaid pankade ja laenuvõimaluste taga," seletas Tampere.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee