24. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kasumis ettevõttel firma väärtusega muret pole

AS Toode peadirektor Aivo Rosenberg ütles aripaev.ee päevaküsimusele vastates, et kui ettevõte teenib kasumit ega pole varasid üle hinnanud, on firma väärtusega kõik korras.

"Ei ole arvutanud, ei arvuta seda iga päev. Ei ole sellist kalkulatsiooni teinud," vastas Rosenberg küsimusele, kui palju maksab praegu AS Toode. "Ma arvan, et fundamentaalselt on kõik alles, pigem isegi juurde tekkinud, kuna firma on kasumlikult töötanud. Emotsionaalselt, kui räägime turust, siis potentsiaalseid ostjaid on täna vähem ja seepärast võib nõudluse baasil olla firma hind teistsugune."

Rosenberg lisas: "Loomulikult me hindame oma varasid aastaaruandes, aga omakapital on paigas. Kui ettevõte teenib kasumit ja eelnevalt pole varasid ülehinnanud, siis on ju kõik paigas. Kinnisvara on õigel ajal ostetud, nii-öelda emotsioonivabalt, mis on oma tegemised ära teeninud."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474