16. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus aktsia Dubais kukkus debüüdil 30%

Dubai ehituskompanii Drake Scull Internationali aktsia kukkus esimesel börsipäeval 30 protsenti, vahendab Bloomberg.

Aktsia hind kukus täna 0,7 dirhamile. Ettevõte müüs investoritele läinud aastal 1,198 miljardit aktsiat hinnaga 1,02 dirhami tükist.

„Avanemise liikumine peegeldab olukorda üleilmsetele turgudel,2 ütles Arqaam Capitali maaklerteenuse juht Ali Kahn. „ Drake Scull on fundamentaalselt paremas seisus kui konkurendid. Aktsia IPO hind kujundati juulis. Sellest ajast saati on palju muutnud. Dubai kinnisvaraturg on jäänud surve alla.“

Araabia Ühendemiraatides on ehitusettevõtted tõmbunud välja projektidest ning koondaud töötajaid. Ühe kilomeetri kõrgust pilvelõhkujat ehitav Nakheel teatas novembris 15 protsendi töökohtade kaotamisest.

Mullu juulis soovisid HSBC ja Al Mal Capitali läbi viidud emissioonis osta investorid 124 miljardi dirhami ehk 33,8 miljardi dollari eest Drake Scull aktsiaid. Emissioon märgiti 101kordselt üle.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474