27. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Renoveeritud rehielamu müügis 2,4 miljoniga

Saaremaal on 2,4 miljoni krooniga müügis renoveeritud rehielamu, selgus kuulutustekeskkonnast soov.ee.

"Elamistvääriv kodu Saaremaal! Uus hind 2 400 000 krooni," reklaamib kinnisvaravahendus-, kinnisvaraarendus- ja -investeerimisettevõte Nestland Grupp.

1888. aastal ehitatud ja renoveeritud talumaja asub Pihtla vallas 23 kilomeetri kaugusel Kuressaarest. Pikas ühekorruselises rookatusega majas on neli tuba. Krunt ulatub 1,17 hektarini.

Köök 20 m², puupliit, wc ja vann eraldi, dušš, boiler, põrandaküte, ahjuküte, elektriküte, lokaalne vesi, puurkaev, kanalisatsioon, elekter, parkett, kamin, tööstusvool, signalisatsioon, naabrid kaugel, mets lähedal, teed heas seisukorras, meri kolme ja supelrand nelja kilomeetri kaugusel, loetleb kuulutus kaasaegse rehielamu voorusi.

Vana maja on renoveeritud 2007. aastal. Selle juures on kasutatud algupäraseid materjale nagu roogu, looduslikku kivi ja palki ning säilitatud on võimalikult palju vanu puitdetaile. Vanast on alles näiteks täispuituks, osa palkseinu ja vanaaegne reheahi, mis kaunistab nüüd elektrilise põrandaküttega elutuba.

Piltidelt võib näha, et rookatusesse on ehitatud vintskapiga katuseaken.

Salvkaevu on täiendatud kaasaegse veevarustuse ja kanalisatsiooniga. Maja on tõstetud lintvundamendile, rajatud aluspõrandad, välja ehitatud kandev vahelagi ning saun. Õue piirab 360meetrine kiviaed ning rohumaale võimalik rajada täiendavaid ehitisi. Naabruses tegutseb hobusekasvandus.

Kuulutus on Soovi keskkonda lisatud 19. juunil ja laupäeva õhtuks oli seda vaadatud ligi 3000 korda.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474