27. juuni 2009

Renoveeritud rehielamu müügis 2,4 miljoniga

Saaremaal on 2,4 miljoni krooniga müügis renoveeritud rehielamu, selgus kuulutustekeskkonnast soov.ee.

"Elamistvääriv kodu Saaremaal! Uus hind 2 400 000 krooni," reklaamib kinnisvaravahendus-, kinnisvaraarendus- ja -investeerimisettevõte Nestland Grupp.

1888. aastal ehitatud ja renoveeritud talumaja asub Pihtla vallas 23 kilomeetri kaugusel Kuressaarest. Pikas ühekorruselises rookatusega majas on neli tuba. Krunt ulatub 1,17 hektarini.

Köök 20 m², puupliit, wc ja vann eraldi, dušš, boiler, põrandaküte, ahjuküte, elektriküte, lokaalne vesi, puurkaev, kanalisatsioon, elekter, parkett, kamin, tööstusvool, signalisatsioon, naabrid kaugel, mets lähedal, teed heas seisukorras, meri kolme ja supelrand nelja kilomeetri kaugusel, loetleb kuulutus kaasaegse rehielamu voorusi.

Vana maja on renoveeritud 2007. aastal. Selle juures on kasutatud algupäraseid materjale nagu roogu, looduslikku kivi ja palki ning säilitatud on võimalikult palju vanu puitdetaile. Vanast on alles näiteks täispuituks, osa palkseinu ja vanaaegne reheahi, mis kaunistab nüüd elektrilise põrandaküttega elutuba.

Piltidelt võib näha, et rookatusesse on ehitatud vintskapiga katuseaken.

Salvkaevu on täiendatud kaasaegse veevarustuse ja kanalisatsiooniga. Maja on tõstetud lintvundamendile, rajatud aluspõrandad, välja ehitatud kandev vahelagi ning saun. Õue piirab 360meetrine kiviaed ning rohumaale võimalik rajada täiendavaid ehitisi. Naabruses tegutseb hobusekasvandus.

Kuulutus on Soovi keskkonda lisatud 19. juunil ja laupäeva õhtuks oli seda vaadatud ligi 3000 korda.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806