19. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Orissaare Soojus läheb turbalt hakkpuidule üle

OÜ Orissaare Soojus kuulutas välja kohaliku katlamaja juurdeehituse hanke, mille valmimisel hakatakse Orissaares soojusenergiat tootma turba asemel hakkpuidust.

Lisaks näeb hange ette ka küttelao laiendamist, mis võimaldab praeguse paari päeva varu asemel hoida korraga kahe nädala küttekoguseid, ütles Oma Saarele Orissaare abivallavanem, OÜ Orissaare Soojus nõukogu esimees Ivar Ansper.

Ansper rääkis, et hakkpuidukatel valiti põhjusel, et riik toetab taastuvressursi kütte kasutamist, turvas kui väga aeglaselt taastuv ressurss aga erinevalt puidust taastuvenergia alla ei kuulu.

Sel aastal valmiva Orissaare katlamaja uuenduskuur läheb maksma ligi kümme miljonit krooni, millest umbes viis miljonit sai vald taastuvenergeetika meetme vahenditest ja teine pool kaetakse laenurahaga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474