16. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järelevalve teostaja: arvete kontrollimine pole alati meie ülesanne

Sagedasti seda kindlasti ette ei tule ja miks see Solarise puhul juhtus, ei oska öelda, vastas omaniku järelevalvet teostava OÜ Vealeidja juht Riho Koost päevaküsimusele.

Äripäeva päevaküsimus - kui sageli juhtub, et ehitaja esitab topeltarveid? – oli ajendatud tänasest leheloost, mis rääkis Solarise keskuse tellija ja ehitajate Merko ning Skanska vahelisest vaidlusest ning topeltarvete esitamisest.

„Järelevalve kontrollib tööde teostamist objektil, teostatud tööde aktid ja tehtud mahud,“ rääkis Koost. „Sõltub konkreetsest lepingust, kas järelevalve ülesanne on kontrollida ka arveid. Võimalik, et järelevalve on oma töö korralikult teinud, kuid arveid on topelt esitatud. Miks need alles nüüd on Solarise puhul välja tulnud, ei oska öelda.“

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474