29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: pommid Moskva metroos

Esmaspäeval Moskvas Lubyanka metroos hommikuse tipptunni ajal rahvast täis rongides toimunud pommiplahvatuse tagajärjeks on vähemalt 37 hukkunut ning 33 vigastatut.

Föderaalne Julgeolekuteenistus FSB kinnitas informatsiooni, et mõlema plahvatuse taga on tõenäoliselt naisterroristid, vahendas Lenta.ru. Samas rõhutati, et tegemist on siiski esialgsete oletustega. Ametnike sõnul on tegemist viimase kuue aasta raskeima rünnakuga Venemaa pealinna vastu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474