26. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Allikmäe: tööhõive tagamine või palgatõus?

Otsustajad seisavad küsimuse ees, kas tööhõive tagamine enamatele või töötasu tõus vähematele, kommenteeris Harju Elektri juht Andres Allikmäe statistikaameti teadet palgatõusu pidurdumise kohta.

 "Viidates küsimusele palgateema osas arvame, et töötasud enam oluliselt ei lange, kuid nende võimalik tõus (või ka taastumine mingile eelnevale tasemele) on eelkõige seotud firmade majandusliku edukusega ja arengutega lähiümbruses," märkis Allikmäe.

"Spekulatiivne oleks väita, et töötasud hakkavad uuesti rallitama, pigem seisavad otsustajad küsimuse ees, kas tööhõive tagamine enamatele või töötasu tõus vähematele," lisas Harju Elektri juhatuse esimees.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474