18. aprill 2011

Pohlak eitab staadioni müügi kavatsust

Aivar Pohlak eitas täna kategooriliselt e24.ee-le Lilleküla staadioni müügiplaane ning väitis, et Äripäevas avaldatud info on täielik väljamõeldis.

Tänane Äripäev kirjutab sellest, et aastaid võlgadega maadelnud Eesti Jalgpalliliidu juht Aivar Pohlak on alustanud investoritega kõnelusi Lilleküla Jalgpallistaadioni või selle kõrval asuva kinnistu arenduse jätkamiseks.

Infot kinnitas FC Flora tegevjuht Ljubov Lobõševa, kes ütles Äripäevale, et investoritega on alustatud läbirääkimisi. "Kahjuks ei ole mulle lubatud anda kommentaari sellel teemal, kuna see küsimus on suure konfidentsiaalsusega ning me ei ole avalikkusele sellest rääkinud," lausus Lobõševa. Ta lisas, et ainus inimene, kes sel teemal täpsemalt võib kommentaare jagada, on Pohlak

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474