24. mai 2011

Grünberg suundub juhtima TeliaSonera Euraasia üksust

EMT tehnoloogiadirektor Tõnu Grünberg suundub uue kuu algusest kaheks aastaks juhtima TeliaSonera Euraasia üksuse tehnoloogiavaldkonda, teatas EMT.  

„Kahtlemata on Tõnu Grünbergi edutamine niivõrd vastutusrikkale positsioonile suur tunnustus nii tema kui kogu EMT tööle,“ ütles EMT juhatuse esimees Valdo Kalm. „EMT on TeliaSonera grupis tuntud kui innovatsiooniliider ning paistnud silma kõrge ja läbimõeldud tehnoloogiakvaliteediga, mille saavutamisel on oluline roll olnud just Tõnul. Täname EMT nimel teda tehtud töö eest ning soovime edu uuel ametipostil.“

TeliaSonera Euraasia üksus hõlmab Kasahstani, Aserbaidžaani, Usbekistani, Nepaali, Gruusia, Moldova ja Tadžikistani operatsioone peakontoriga Istanbulis. Osaliselt vastutab Euraasia üksus ka Venemaa, Türgi ja Kambodža operatsioonide eest.

EMT tehnoloogiadirektori kohustused võtab üle EMT IT-direktor Tiit Tammiste.

Tõnu Grünberg töötab EMT-s alates 1994. aastast, 1996 aastast juhatuse liikmena. Tõnu Grünberg on tunnustatud arvamusliider telekommunikatsiooni- ja infotehnoloogiavaldkonnas, kes täidab ka mitmeid ühiskondlikke ülesandeid, olles Eesti Infotehnoloogia- ja Telekommunikatsiooniettevõtjate Liidu asepresident, EITSA (Eesti Infotehnoloogia Sihtasutus) nõukogu liige, Informaatikanõukogu liige, TTÜ IT teaduskonna nõukogu liige, AS Sertifitseerimiskeskus nõukogu liige ning mitmete teiste äri- ja mittetulunduslike organisatsioonide juhtorganite liige.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474