27. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektrita majapidamisi 47 000, enim Viljandi- ja Raplamaal

Hommikul kella 6:30 seisuga oli vooluta majapidamisi veel 46 600. Kõige rohkem oli elektrita kliente hommikul Viljandi- ja Raplamaal, samuti Harjumaal Arukülas, teatas Eesti Energia jaeäri kommunikatsioonispetsialist Tuuli Sokmann.

"Alates tormi algusest ööl vastu esmaspäeva oleme voolu tagasi toonud ligi 42 000 kliendile. Kuna rikkeid on tulnud aga pidevalt ka juurde, siis hommikul kella 6:30 seisuga oli vooluta majapidamisi veel 46 600," kommenteeris Sokmann.

Ta lisas, et brigaadid on olnud tööl öö läbi, kuid halva nähtavuse tõttu pimedas ja pehme pinnase tõttu on ligipääs rikkekohtadele raskendatud, samuti on tulnud uusi rikkeid pidevalt juurde. "Tugeva tuule tõttu on keeruline ka õhuliinide ülespaigaldamine. Tänase päeva jooksul saame partnerite rikkebrigaade juurde," märkis Sokmann.

Esmajoones likvideerib Eesti Energia rikkeid elutähtsatel ja ühiskondlikult olulistel objektidel, seejärel liinidel, mis varustavad suuremat arvu majapidamisi. "Teeme oma parima, kuid osadel väiksemat arvu majapidamisi varustavatel liinidel võib rikke likvideerimine aega võta päevi, kuna ka täna õhtul lubab ilmateade taas tuule tugevnemist. Palume inimestelt kannatlikkust ja vabandame ebamugavuste pärast," sõnas Sokmann.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474