27. detsember 2011

Elektrita majapidamisi 47 000, enim Viljandi- ja Raplamaal

Hommikul kella 6:30 seisuga oli vooluta majapidamisi veel 46 600. Kõige rohkem oli elektrita kliente hommikul Viljandi- ja Raplamaal, samuti Harjumaal Arukülas, teatas Eesti Energia jaeäri kommunikatsioonispetsialist Tuuli Sokmann.

"Alates tormi algusest ööl vastu esmaspäeva oleme voolu tagasi toonud ligi 42 000 kliendile. Kuna rikkeid on tulnud aga pidevalt ka juurde, siis hommikul kella 6:30 seisuga oli vooluta majapidamisi veel 46 600," kommenteeris Sokmann.

Ta lisas, et brigaadid on olnud tööl öö läbi, kuid halva nähtavuse tõttu pimedas ja pehme pinnase tõttu on ligipääs rikkekohtadele raskendatud, samuti on tulnud uusi rikkeid pidevalt juurde. "Tugeva tuule tõttu on keeruline ka õhuliinide ülespaigaldamine. Tänase päeva jooksul saame partnerite rikkebrigaade juurde," märkis Sokmann.

Esmajoones likvideerib Eesti Energia rikkeid elutähtsatel ja ühiskondlikult olulistel objektidel, seejärel liinidel, mis varustavad suuremat arvu majapidamisi. "Teeme oma parima, kuid osadel väiksemat arvu majapidamisi varustavatel liinidel võib rikke likvideerimine aega võta päevi, kuna ka täna õhtul lubab ilmateade taas tuule tugevnemist. Palume inimestelt kannatlikkust ja vabandame ebamugavuste pärast," sõnas Sokmann.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474