18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: mul jätkuks südant kõrgemat palka maksta

Peaminister Andrus Ansip kinnitas täna Vikerraadios, et tal jätkuks südant maksta suuremat palka, aga kahjuks ei sõltu see temast.

"Eestis saavad inimesed õiglast palka. Kui see palk on peaministrist või presidendist sõltuv, siis head südant mul jätkuks, et palka maksta," märkis ta.

Valitsusjuht selgitas, et palk on seotud tootlikkusega ega saa olla suurem, kui võimaldab kauba müügihind. Kaupa ja teenuseid ei saa osutada kahjumiga. "Olen veendunud, et ettevõtted maksavad palka määral, mis on võimalik. Valitsus lähtub samadest printsipiidest, meil ei ole võimalik mingi ime läbi raha juurde tekitada. Valitsus ja riigikogu saavad ümber jagada ainult seda raha, mida maksumaksjad on riigikassasse maksnud," sõnas Ansip.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474