19. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i aastamüük läheneb 2 mld dollarile

Microsofti Skype'i üksus, mille hulka kuulub korporatsioonidele mõeldud Lynci tarkvara, läheneb aastase läbimüügiga 2 miljardi dollari piirile, vahendas Bloomberg.

Skype'i peadirektori Giovanni Mezgeci teatel läheneb divisjon äritegevuse suuruselt Microsofti SharePointile, mis keskendub vahenditele, et aidata töötajatel koostööd teha. Microsoft ütles novembris, et SharePointi iga-aastane käive ulatub 2 miljardi dollarini.

Microsofti teatel kasutavad 5 miljonit inimest Skype'i kõige kallimat toodet Lync. Mezgeci sõnul kasvas kasutajaskond 14 kuuga 2 miljoni võrra. Mehe sõnul kasutavad ajakirja Fortune pingerea 100-st suuremast ettevõttest 90 firmat Lynci.

Väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 12:40 (Eestis kell 19:40) tõusis Microsoft Corp 0,74%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind langenud 10,43%.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474