Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu jõe paremkaldale kerkivad kortermajad

LVM Kinnisvara müügipakkumiste hulka suvepealinnas kuulub ka restaureeritud Kuninga residents Kuninga tänaval.
Autor: LVM Kinnisvara
Järgmisel aastal valmiv Pirniaia elamukvartal paikneb Pärnu linnas Rääma linnaosas.

Elamukvartal saab selle müügiga tegeleva LVM Kinnisvara kinnitusel olema piirkonna üks kenamaid elukeskkondi põhjamaise arhitektuuriga, pakkudes alternatiivi suurtele korrusmajadele, säilitades samas korterite atraktiivse hinnataseme. Kortermajad on kahe elukorrusega ja väheste korteritega.  

Elukorterid asuvad tänavast eemal, neile on planeeritud avarad päikesepoolsed terrassid ja rõdud. Kortereid iseloomustavad veel madal energiakasutus, linnaliiklusele suletud sisehoov, ruumikad panipaigad ja skandinaavialik siseviimistlus. 

Vastavalt LVM Kinnisvara ja Hansakodu vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustas LVM Kinnisvara neljast kortermajast koosneva elamukvartali korterite eelmüüki.

Pirniaia elamukvartali arendaja on 2007. aastal loodud  Pärnu kinnisvaraarendaja Hansakodu OÜ. Ettevõte endine nimi on OÜ Hansanõue, selle tegevjuhtkonda kuulub äriregistri andmetel  juhatuse liige Madis Kasemets. Ettevõtte müügitulu oli mullu ligikaudu 657 tuhat eurot.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474