Autor: kinnisvarauudised.ee • 1. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Horizon omandas Upmalas Biroji büroohoone Riias

Autor: Aknanp.lv.
Baltic Horizon sai 30 augustil ametlikult Upmalas Biroji büroohoone omanikuks. Baltic Horizon portfellis on seega hetke seisuga 7 ärikinnisvara objekti väärtusega üle 125 miljoni euro.

Upmalas Biroji  ehitas 2008. aastal Saksamaalt arendaja Bauplan Nord. Hoone ankurrentnikeks on SEB Global Services ning CABOT. Hoone on 100% välja renditud kesk- ja pikaajaliste rendilepingutega. Hoone väljarenditav pind on üle 10 500 ruutmeetri. Arendaja Bauplan Nord jätkab hoone haldajana ka edaspidi, teatas ettevõte.

Antud tehing on väärtuslik lisa fondi kvaliteetsesse investeerimisportfelli. Riias on Baltic Horizon fond samuti investeerinud SKY naabruskonna kaubanduskeskusesse Bikernieku tänaval. Peale objekti omandamist on fondi portfelli hajutatus oluliselt paranenud ning nüüd on portfellist ca. 35% Tallinnas, 23% Riias ning 42% Vilniuses. Lisaks on portfell nüüd paremini hajutatud ka segmentide lõikes: 43% büroo- ning 57% kaubandusobjektid kuhu kuulub ka Coca Cola Plaza Tallinna südalinnas.

Baltic Horizoni osakud on noteeritud ning kaubeldavad Nasdaq Tallinna platformil alates 6. juulist 2016. Baltic Horizon tähis börsil on NHCBHFFT. Upmalas Biroji tehingut nõustas ostja poolelt Sorainen ning müüja poolelt BNT advokaadibüroo ning Newsec.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474