14. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Horizon kaasab uuteks ostudeks lisaraha

Baltic Horizon Fondi juht Tarmo Karotam fondi kuuluva G4Si peahoone ees Tallinnas.
Foto: Andres Haabu
Baltic Horizon Fond plaanib tõsta likviidsust täiendavate osakute avaliku pakkumisega, et osta portfelli juurde ärikinnisvara Balti riikide pealinnades.

Northern Horizon Capital AS, mis on Baltic Horizon Fondi fondivalitseja, korraldas kuni 37 131 000 uue osaku täiendava avaliku pakkumise. Juhul, kui fondivalitseja otsustab kasutada suurendamise võimalust (upsizing option), võib osakute arv suureneda kuni 59 410 000 uue osakuni.

Märkimisperiood algas 8. novembril ja lõpeb 30. novembril. Täiendav avalik pakkumine koosneb osakutest, mis noteeritakse NASDAQ Tallinna börsil, ja osakutest, mis noteeritakse NASDAQ Stockholmi börsil. Osakuid pakutakse jaeinvestoritele Eestis, Rootsis, Soomes ja Taanis pärast vastava loa saamist ka Taanis ning institutsionaalsetele investoritele, avaldas fond börsiteates.

Praegu on Baltic Horizoni võimendus vaid 50% ning riske hajutatakse nii rentnike, linnade kui ka finantseerijate lõikes. Väikesed laenukulud võimaldavad maksta dividende 7–9% aastas.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474