28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hepsor rajab Peterburi teele kaubanduskeskuse

Peterburi 98 supermarketi planeering
Foto: Crowdestate
Tuntud kinnisvaraarendaja Hepsor kogus vähem kui nelja tunniga Crowdestate vahendusel 1,1 miljonit eurot supermarketi püstitamiseks Tallinna aadressile Peterburi tee 98.

Investeerida sai alates kella 9st hommikul. Mõni minut enne kella 13 saatis Crowdestate välja teate, et raha on koos.

Väikeinvestoritelt laenatud summa moodustab 49%-lise osaluse projekti arendavas ettevõttes. Väikeinvestoritele pakkus Hepsor 21,7%-list tootlust aasta baasil ehk osa arendusprojekti kasumist. Peale ehitustööde lõppemist müüakse Eesti juhtiva jaekaubandusettevõttega täidetud supermarketi hoone rahavooinvestorile. Väikeinvestorid saavad oma raha kätte 18 kuu pärast.

Uut supermarketi hoonet hakkab ehitama Hepsoriga ühte gruppi kuuluv ehitusfirma Mitt&Perlebach OÜ.

Crowdestate andmetel on uue kaubanduskeskuse projekti tugevused järgmised: projekti tootlus põhineb realistlikul ehituseelarvel, graafikul ning valideeritud väljumistootlusel; üürilepingu põhitingimused kokku lepitud; tugev nõudlus ja vähene pakkumine kvaliteetsete üürnikega kaetud investeerimiskinnisvara sektoris; kinnistul on kehtiv ja äriplaaniga kooskõlas detailplaneering; Hepsor ehitab lähiajal välja kogu piirkonda katvad kommunikatsioonid ja juurdepääsuteed; lähiaastatel rekonstrueeritakse Tallinna Ringtee ristmik, mis tõstab piirkonna väärtust tervikuna.

Hepsor on varem ühisrahastust kasutanud Tedre 53, Sipelga 3 ja Roosaare tee kinnisvaraarenduste rahastamiseks. Lisaks on Mitt&Perlebach kasutanud ühisrahastust Kesk tee 17 tööstushoone püstitamiseks Jüri tehnoparki, selle laenu maksed on graafikus.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474