19. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võida priipääse kinnisvara&shykonverentsile!

Loosime kõigi vahel, kes veel ei loe Kinnisvarauudised.ee uudiskirja ja tellivad selle oma e-postile hiljemalt 23. jaanuaril, välja priipääsme Äripäeva kinnisvarakonverentsile.

Uudiskirjaga saab liituda siit.

Vahendame teisipäeviti tasuta saadetavas uudiskirjas eelneva nädala olulisemaid kinnisvaravaldkonna uudiseid, intervjuusid, kinnisvaraedetabeleid, infot seadusemuudatustest, kinnisvaraüritustest ning muust kinnisvarast huvituvale ja kinnisvarasektoris töötavale inimesele olulisest.

Nii arvuti ekraanilt, mobiiltelefonist kui ka tahvelarvutist loetav uudiskiri annab sektoris toimuvast hea ülevaate ja hoiab kokku oma põhitööga hõivatud lugeja aega.

Lühidalt Äripäeva kinnisvarakonverentsist, mille väärtus on 299 € + km.

21. veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas toimuv kinnisvarakonverents annab ülevaate uusimatest kinnisvaratrendidest ja jagab häid kogemusi praktikutelt. Konverentsi modereerib Eesti tuntuim kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark, kes hoiab uusarendustel juba pikemat aega silma peal.

Ettekannetega esinevad SEB Eesti privaatpanganduse strateeg Peeter Koppel, LHV äripanganduse juht Arko Kurtmann, Colliers International Advisors OÜ partner Margus Tinno, Kultuurikatla finants- ja müügijuht Ivar Veerus, kogenud kinnisvaraarendajad Novira Capitali juhtivpartner Arle Mölder ja Triestate OÜ juhatuse liige Kalev Raidjõe, kinnisvaraprojektide turundamisele spetsialiseerunud AdMoon OÜ juht Andre Poopuu.

Äripäev tutvustab kinnisvarakonverentsil oma värsket üürituru uuringut, mille tulemused ilmuvad trükist alles peale konverentsi toimumist.

Konverentsil leiab aset ka arutelud stock-office'ite ning üürituru teemal, millel osalevad oma ala vaieldamatud asjatundjad.

Vaata konverentsi kava ja eile avaldatud aruteluringide osalejate nimesid siit!

 

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474