22. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Chasan: maakleri amet kui elustiil

Daniel Chasan
Foto: Egon Enula, kutseline hindaja, Arco Vara Tall
Arco Vara kutseline maakler ja partnersuhete juht Daniel Chasan kirjeldab maakleri ametit kui elustiili. Maaklerite kutseõpe on Chasani hinnangul väga vajalik, sest professionaalsete oskustega maaklerid tulevad tihedas konkurentsis paremini toime.

Järgneb Daniel Chasani kommentaar maaklerite kutseõppele, mis läheb eelolevast sügisest lahti Tallinna majanduskoolis.

Maaklerite koolitus on kindlasti väga vajalik. Oluline on tõsta üldist maaklerite taset ja professionaalsust, sellest võidavad kliendid. Konkurents on nagu igas valdkonnas tihe, kuid tugevamad saavad konkurentsis hästi hakkama. Leian, et maakleri töö on huvitav, vaheldus ja vastutusrikas, see on mind ka köitnud selle töö juures. Kui alustamise raskused on möödas, teenib hea maakler ka head tasu. Lisaks professionaalsetele oskustele peab maaklerile töö meeldima ning ta peab olema hea ning aktiivne suhtleja. Ütleksin, et maakleri amet on pigem juba elustiil. Tõsi on, et kinnisvaramaakleri elutse alguses on väga raske. Mäletan hästi, kuidas ise alustasin ning stabiilsuse saavutamine sissetulekutes nõudis palju tööd.

Loe maaklerite kutseõppest Tallinna majanduskoolis SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474