Chasan: maakleri amet kui elustiil

Daniel Chasan
Daniel Chasan

Arco Vara kutseline maakler ja partnersuhete juht Daniel Chasan kirjeldab maakleri ametit kui elustiili. Maaklerite kutseõpe on Chasani hinnangul väga vajalik, sest professionaalsete oskustega maaklerid tulevad tihedas konkurentsis paremini toime.

Järgneb Daniel Chasani kommentaar maaklerite kutseõppele, mis läheb eelolevast sügisest lahti Tallinna majanduskoolis.

Maaklerite koolitus on kindlasti väga vajalik. Oluline on tõsta üldist maaklerite taset ja professionaalsust, sellest võidavad kliendid. Konkurents on nagu igas valdkonnas tihe, kuid tugevamad saavad konkurentsis hästi hakkama. Leian, et maakleri töö on huvitav, vaheldus ja vastutusrikas, see on mind ka köitnud selle töö juures. Kui alustamise raskused on möödas, teenib hea maakler ka head tasu. Lisaks professionaalsetele oskustele peab maaklerile töö meeldima ning ta peab olema hea ning aktiivne suhtleja. Ütleksin, et maakleri amet on pigem juba elustiil. Tõsi on, et kinnisvaramaakleri elutse alguses on väga raske. Mäletan hästi, kuidas ise alustasin ning stabiilsuse saavutamine sissetulekutes nõudis palju tööd.

Loe maaklerite kutseõppest Tallinna majanduskoolis SIIT.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised