22 märts 2017

Chasan: maakleri amet kui elustiil

Daniel Chasan  Foto: Egon Enula, kutseline hindaja, Arco Vara Tall

Arco Vara kutseline maakler ja partnersuhete juht Daniel Chasan kirjeldab maakleri ametit kui elustiili. Maaklerite kutseõpe on Chasani hinnangul väga vajalik, sest professionaalsete oskustega maaklerid tulevad tihedas konkurentsis paremini toime.

Järgneb Daniel Chasani kommentaar maaklerite kutseõppele, mis läheb eelolevast sügisest lahti Tallinna majanduskoolis.

Maaklerite koolitus on kindlasti väga vajalik. Oluline on tõsta üldist maaklerite taset ja professionaalsust, sellest võidavad kliendid. Konkurents on nagu igas valdkonnas tihe, kuid tugevamad saavad konkurentsis hästi hakkama. Leian, et maakleri töö on huvitav, vaheldus ja vastutusrikas, see on mind ka köitnud selle töö juures. Kui alustamise raskused on möödas, teenib hea maakler ka head tasu. Lisaks professionaalsetele oskustele peab maaklerile töö meeldima ning ta peab olema hea ning aktiivne suhtleja. Ütleksin, et maakleri amet on pigem juba elustiil. Tõsi on, et kinnisvaramaakleri elutse alguses on väga raske. Mäletan hästi, kuidas ise alustasin ning stabiilsuse saavutamine sissetulekutes nõudis palju tööd.

Loe maaklerite kutseõppest Tallinna majanduskoolis SIIT.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806